Retete prajituri

Retete de post - Retete prajituri - recomandate de membrii comunitatii noastre.


  • Rulada de biscuiti Rulada de biscuiti

    Rulada de biscuiti cu nuca de cocos poate fi o alegere ideala pentru un desert in vremea postului....

  • Chec cu morcovi si mere Chec cu morcovi si mere

    Chec cu morcovi si mere este foarte pufos, aromat si sanatos....

  • Covrigei sarati Covrigei sarati

    Reteta de fata este manastireasca. Gustul covrigeilor preparati dupa aceasta reteta este total diferit fata de ce se gaseste in comert....

  • Placinta de post cu verdeturi Placinta de post cu verdeturi

    Placinta de post cu verdeturi dupa o reteta manastireasca. O reteta de post simpla, gustoasa si accesibila oricui, chiar si unui incepator in ale bucatariei....

  • Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii

    Prajitura cu mere si aluat cu suc de rosii - o reteta simpla dar gustoasa, mostenita de la bunica mea. Sucul de rosii ofera un colorit aparte aluatului....

  • Tarta de post Tarta de post

    Tarta de post - foarte usor de facut si deosebit de buna. O recomandam si celor care care nu tin post....

  • Bomboane din fructe uscate Bomboane din fructe uscate

    Bomboanele din fructe uscate sunt foarte delicioase. Cu ele nu aveti de ce sa va mai temeti ca o sa va ingrasati....

  • Prajitura de post cu nuca Prajitura de post cu nuca

    Am mancat acum ceva vreme o prajitura cu nuci si ciocolata care semana mult cu aceasta pe care o propun aici. Nu este identica, dar in orice caz este foarte asemanatoare cu aceea....

  • Chipsuri din mere Chipsuri din mere

    Chipsurile din mere sunt crocante si dulci-acrisoare. Sunt o alternativa sanatoasa la cele din cartofi....

  • Gutui coapte cu nuci si stafide Gutui coapte cu nuci si stafide

    Gutui coapte cu nuci si stafide este o reteta de toamna. Putem adauga alaturi de nuci si miere si gem. Cu sau fara gem este o bunatate pe care merita sa o facem toamna....

  • Clatite de post cu halva Clatite de post cu halva

    Clatitele de post cu halva se pot servi atat calde, cat si reci. Incercati sa serviti clatitele si cu halva. Nu veti regreta....

  • Biscuiti de casa Biscuiti de casa

    Dupa ce veti face biscuti in casa dupa aceasta reteta, veti renunta sa mai cumparati biscuiti din magazine. Biscuiti perfecti pentru ceai sau pur si simplu pentru o gustare. Reteta e foarte simpla....

  • Strudel cu pere Strudel cu pere

    Strudelul cu pere este un desert care se prepara foarte repede. Strudelul cu pere se poate servi atat cald, cat si complet rece, e la fel de savuros....

  • Prajitura Sfantului Fanurie Prajitura Sfantului Fanurie

    Prajitura Sfantului Fanurie - o prajitura cu specific grecesc, gustoasa si usor de pregatit. Desi nicio scriere nu precizeaza nimic in legatura cu mama Sfantului Fanurie, exista o puternica traditie......

  • Gogosi cu gem Gogosi cu gem

    Gogosile sunt un desert intotdeauna usor de facut, dar la fel de usor de mancat...

  • Banane prajite Banane prajite

    Banane prajite - un desert cu tenta asiatica. Se prepara usor si sunt foarte gustoase....

  • Corabioare Corabioare

    Corabioare dulci, fragede si aromate....

  • Macaroane cu nuca Macaroane cu nuca

    Macaroanele cu nuca imi aduc aminte de copilarie. Bunica mea le facea cu drag. Sunt delicioase si nu uitati ca nucile sunt cel mai bun inlocuitor pentru carne si sunt foarte bogate in antioxidanti....

  • Chec de post Chec de post

    Chec de post - Un chec neasteptat de bun, cu putine ingrediente. Cu acest chec, toata lumea va tine post. Este foarte simplu de preparat si delicios....

  • Prajitura Flodni Prajitura Flodni

    Prajitura Flódni combina arome de nuca, mac, scortisoara, mere si prune. Este cea mai populara si apreciata prajitura evreiasca....

  • Tort cu mere Tort cu mere

    Tort cu mere - un desert delicios. De la prima gustare simti cum te inviorezi. Acest tort de mere este cunoscut si sub denumirea de tort englezesc cu mere....

  • Biscuiti cu gem de coacaze Biscuiti cu gem de coacaze

    Biscuiti cu gem de coacaze - Zdrobim nucile, le amestecam cu ingredientele pentru aluat si framantam. Cand compozitia se leaga, o punem la odihnit in frigider, vreme de 10 minute. Dupa acest timp, o......

  • Budinca de orez si stafide Budinca de orez si stafide

    Budinca de orez si stafide - Fierbeti orezul in apa cu un varf de cutit de sare, vreme de 6 minute. Scurgeti orezul de apa in care a fiert si clatiti-l sub jet de apa calda....

  • Prajitura cu sfecla Prajitura cu sfecla

    Prajitura cu sfecla - Mai intai dam sfecla prin blender. Piureul de sfecla obtinut il amestecam cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si cu ciocolata topita. Apoi adaugam faina, praful de copt si......

  • Cozonac de post Cozonac de post

    Cozonac de post - Mixam margarina cu zaharul pana ce acesta se topeste. Adaugam sucul, apoi drojdia frecata cu o lingurita de zahar, sarea si coaja de lamaie. Le omogenizam si adaugam treptat faina......

  • Prajitura cu fructe uscate Prajitura cu fructe uscate

    Prajitura cu fructe uscate - Amestecam zaharul si margarina cu ajutorul mixerului, pana ce acesta devine spumat. Apoi adaugam lingurita de vanilie si faina si amestecam. Aluatul il punem la copt......

  • Biscuiti Anzac Biscuiti Anzac

    Biscuiti Anzac - Tocam nucile si le amestecam cu ghimbirul, faina, zaharul, fulgii de ovaz si nuca de cocos. Amestecam apa fierbinte cu bicarbonatul si siropul de artar...

  • Chec cu malai si nuci Chec cu malai si nuci

    Chec cu malai si nuci - Mixam margarina cu zaharul pana obtinem o crema. Amestecam faina cu malaiul, nucile macinate si praful de copt. Adaugam acest mixt peste crema obtinuta si amestecam. Adaugam......

  • Rulada cu spanac si porumb Rulada cu spanac si porumb

    Rulada cu spanac si porumb - Calim ceapa si spanacul in margarina. Adaugam porumbul, sare si piper dupa gust si amestecam. Dupa ce intindem aluatul, punem din amestecul creat si rulam. Asezam ruloul......

  • Invartita Invartita

    Invartita - Dizolvam drojdia in apa calda, adaugam 3 linguri de faina si amestecam pana obtinem o maia, pe care o lasam la dospit. Punem restul fainii intr-un vas, adaugam mierea, apa calda, maiaua......

Pagina 1 din 3